Tricyclodecanemethyl Isononanoate – význam v kozmetike

Čo je tricyklodekánmetylizonanoát? Úlohou tejto zložky starostlivosti o pleť je:

Úprava pokožky, zmäkčovadlo.

Úprava pokožky, zmäkčovadlo.

PREKVAPENIE! Ďakujeme, že čítate naše články a vzdelávate sa! Ako odmenu a pochvalu vám dávame zľavový kód "čítam", ktorý môžete využiť v našom e-shope TU a získate 3% zľavu na celú objednávku. Doprajte si k čítaniu našich článkov a k odpočinku s našimi produktmi kávičku alebo čaj!