Wheat Germ Oil PEG-40 Butyloctanol Esters – význam v kozmetike

Čo je olej z pšeničných klíčkov estery peg-40 butyloktanolu? Úlohou tejto zložky starostlivosti o pleť je:

Ošetrovanie pokožky, zmäkčovadlo.

Ošetrovanie pokožky, zmäkčovadlo.

PREKVAPENIE! Ďakujeme, že čítate naše články a vzdelávate sa! Ako odmenu a pochvalu vám dávame zľavový kód "čítam", ktorý môžete využiť v našom e-shope TU a získate 3% zľavu na celú objednávku. Doprajte si k čítaniu našich článkov a k odpočinku s našimi produktmi kávičku alebo čaj!