Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil – význam v kozmetike

Čo je vitis vinifera (hroznový) olej zo semien? Úlohou tejto zložky starostlivosti o pleť je:

Tento zmäkčujúci, nefragmentujúci rastlinný olej má vynikajúce antioxidačné vlastnosti.

Tento zmäkčujúci, nefragmentujúci rastlinný olej má vynikajúce antioxidačné vlastnosti.

PREKVAPENIE! Ďakujeme, že čítate naše články a vzdelávate sa! Ako odmenu a pochvalu vám dávame zľavový kód "citam", ktorý môžete využiť v našom e-shope TU a získate 3% zľavu na celú objednávku. Doprajte si z ušetreného kávičku alebo čaj na nás!