Tocopheryl Linoleate – význam v kozmetike

Čo je tokoferyl linoleát? Úlohou tejto zložky starostlivosti o pleť je:

Forma vitamínu e, ktorá poskytuje hydratačné a antioxidačné účinky. Táto zložka dobre pôsobí na zmiernenie negatívneho vplyvu stresových faktorov životného prostredia na pokožku.

Forma vitamínu e, ktorá poskytuje hydratačné a antioxidačné účinky. Táto zložka dobre pôsobí na zmiernenie negatívneho vplyvu stresových faktorov životného prostredia na pokožku.