Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil – význam v kozmetike

Čo je olej zo semien simmondsia chinensis (jojoba)? Úlohou tejto zložky starostlivosti o pleť je:

Zmäkčovadlo získavané zo semien viacročného kríka, ktoré ponúka hydratačné, upokojujúce a antioxidačné účinky pre pokožku.

Ďalšie ingrediencie, zložky, skratky a významy v kozmetike a starostlivosti o telo nájdete TU. Prípadne vyhľadaje na našej webstránke cez lupu.