Rosemary Oil – význam v kozmetike

Čo je rozmarínový olej? Úlohou tejto zložky starostlivosti o pleť je:

Táto zložka sa v kozmetike používa predovšetkým ako vôňa, ale prchavé chemické látky, ktoré jej dodávajú vôňu (patrí medzi ne aj gáfor), môžu pri aplikácii na pokožku spôsobiť citlivosť.

Ďalšie ingrediencie, zložky, skratky a významy v kozmetike a starostlivosti o telo nájdete TU. Prípadne vyhľadaje na našej webstránke cez lupu.