Hydrolyzed Saccharomyces/Sodium Selenate Ferment Extract – význam v kozmetike

Čo je hydrolyzovaný výťažok z fermentu sacharomyces/selenátu sodného? Úlohou tejto zložky starostlivosti o pleť je:

Anti-seboroický, antioxidačný, zvlhčujúci, ošetrujúci, chrániaci pokožku.

Ďalšie ingrediencie, zložky, skratky a významy v kozmetike a starostlivosti o telo nájdete TU. Prípadne vyhľadajte na našej webstránke cez lupu.