Cannabis Sativa Oil – význam v kozmetike

Čo je olej z konopy siatej? Úlohou tejto zložky starostlivosti o pleť je:

Tento nefarbivý rastlinný olej, známy aj ako olej z konopných semien, je dobrým zdrojom omega mastných kyselín, aminokyselín a vitamínu e, ktoré obnovujú pokožku.

Ďalšie ingrediencie, zložky, skratky a významy v kozmetike a starostlivosti o telo nájdete TU. Prípadne vyhľadajte na našej webstránke cez lupu.

PREKVAPENIE! Ďakujeme, že čítate naše články a vzdelávate sa! Ako odmenu a pochvalu vám dávame zľavový kód "citam", ktorý môžete využiť v našom e-shope TU a získate 3% zľavu na celú objednávku. Doprajte si z ušetreného kávičku alebo čaj na nás!