Buttercream – význam – pečenie – Maslový krém

Čo je Buttercream / Maslový krém? V pečení to znamená:

Druh polevy používanej na plnenie, vrchnú vrstvu, poťahovanie a zdobenie koláčov alebo keksíkov. Zvyčajne sa vyrába zmiešaním masla s práškovým cukrom a pridaním akýchkoľvek ďalších farbív a aróm.

Ďalšie slová, výrazy a pojmy pre varenie a pečenie nájdete v našom slovníku TU. Prípadne vyhľadajte na našej webstránke cez lupu.

PREKVAPENIE! Ďakujeme, že čítate naše články a vzdelávate sa! Ako odmenu a pochvalu vám dávame zľavový kód "citam", ktorý môžete využiť v našom e-shope TU a získate 3% zľavu na celú objednávku. Doprajte si k čítaniu našich článkov a k odpočinku s našimi produktmi kávičku alebo čaj!