Sodium Isostearoyl Lactylate – význam v kozmetike

Čo je izostearoyllaktylát sodný? Úlohou tejto zložky starostlivosti o pleť je:

Čistiaci prostriedok, emulgátor.

Ďalšie ingrediencie, zložky, skratky a významy v kozmetike a starostlivosti o telo nájdete TU. Prípadne vyhľadaje na našej webstránke cez lupu.

PREKVAPENIE! Ďakujeme, že čítate naše články a vzdelávate sa! Ako odmenu a pochvalu vám dávame zľavový kód "čítam", ktorý môžete využiť v našom e-shope TU a získate 3% zľavu na celú objednávku. Doprajte si k čítaniu našich článkov a k odpočinku s našimi produktmi kávičku alebo čaj!