Hydrolyzed Rhodophycea (Red Algae) Extract – význam v kozmetike

Čo je hydrolyzovaný extrakt z červených rias (rhodophycea)? Úlohou tejto zložky starostlivosti o pleť je:

Hydrolyzovaná rodofycea je druh červenej riasy, ktorá podobne ako väčšina ostatných druhov používaných v prípravkoch na starostlivosť o pleť pomáha zlepšovať hydratáciu pleti.

Ďalšie ingrediencie, zložky, skratky a významy v kozmetike a starostlivosti o telo nájdete TU. Prípadne vyhľadajte na našej webstránke cez lupu.